Sănătoasă "Smoothie Mint" Smoothie

Este începutul unei alte săptămâni potențial minunate, ceea ce înseamnă că este timpul să faceți niște planuri de masă! Cum păstrezi distracția la micul dejun? Sunt mult mai puțin înclinat să mă trezesc și să fac ceva sănătos pentru mine dacă sună plictisitor.

Această rețetă de la Shape este departe de a fi plictisitoare! Are gusturi la fel ca Thin Mints (una dintre tratamentele mele preferate), dar este de fapt foarte sănătoasă. Este chiar verde, deci arata si sanatos! Doar lucrul care mă face să aștept la prima masă a zilei.

ingrediente:

• 3/4 ceasca de iaurt grecesc nealcoolizat
• 1/4 cană de menta proaspătă (ambalată strâns)
• 1 cană de lapte de migdale
• 1/4 ceasca de ciocolata neagra
• 1 cană de spanac pentru copii
• 1 lingura. sirop de artar, pentru a îndulci
• 2 cesti de gheata

Combinați toate ingredientele împreună, până când acestea sunt netede și bucurați-vă! Te rog să-mi spui ce trebuie să faci pentru a-ți lua ziua pe piciorul drept.

Nu voi trimite niciodată spam sau nu vă vinde informațiile!

Sănătoasă "Smoothie Mint" Smoothie

Întrebare: Cum să faci o bucată mai subțire? Atât de multe ori smoothie este prea gros! În timp ce nu mă deranjează să "mestec" ... alții ar prefera să fie "mai subțiri" cum pot să le fac mai subțire fără a folosi juicerul?


Raspuns: Nu trebuie sa scoateti storcatorul pentru a crea un "smoothie". Există câteva opțiuni diferite pentru a încerca. Și, sperăm, aceste sfaturi vă vor face mai ușoară și mai plăcută.

1) Adăugați mai mult lichid la lichid. Puteți folosi apă, orice fel de lapte, suc sau ceai. Doar nu adaugati prea mult sau veti avea un gust de apa. Nimeni nu-i place asta!

2) Cealalta optiune pe care o aveti este sa folositi ingrediente proaspete in bucataria dumneavoastra in locul ingredientelor congelate. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să evitați acele nisipuri groase, greu de utilizat-a-paie.

Sper că acest lucru vă ajută să răspundeți întrebării voastre.

Happy Blending!

Danae

Însetat? Verificați mai multe rețete delicioase și sănătoase de lămâie!

Vrei 135 de retete de bucătărie energizante toate incluse într-un manual convenabil? Check out ebook-ul meu, Smoothie Handbook for Health.

Conținutul acestui site se bazează pe opiniile lui DaNae Johnson. Conținutul nu este menit să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice boală. Acest site web este destinat schimbului de cunoștințe și informații din cercetarea și experiența companiei DaNae și nu ar trebui să fie folosit ca sfat medical. DaNae vă încurajează să vă faceți propriile decizii de sănătate și nutriție pe baza cercetărilor și a discuțiilor cu profesioniștii dvs. calificați.

© 2007 - 2016 DaNae Johnson, Toate drepturile rezervate.

Despre mine | Contactați-mă | Politica de confidentialitate

4.8
Evaluare totală: 36
5
15
4
5
3
3
2
1
1
1