Cum să pierdeți 10 de lire în 2 săptămâni până la o lună - Ghidul definitiv

În acest articol vreau să vă dau sfaturi despre cum să pierdeți rapid 10 kilograme. Acestea sunt sfaturi pe care trebuie să le urmați pentru a atinge rapid acest obiectiv.

Acest articol va include două tipuri de sfaturi:

 1. Sfaturi despre cum să pierdeți 10 kilograme în diferite perioade de timp, de la 3 zile până la 2 săptămâni până la o lună, incluzând sfaturi și recomandări privind sugestiile și sugestiile referitoare la momentul și locul de utilizare a acestora.
 2. Dieta generală, fitness și sfaturi de viață pentru a vă ajuta să renunți la această greutate rapid.

Aceste sfaturi nu vor fi doar utile pentru a vă ajuta să pierdeți 10 lbs. Acestea pot fi folosite cu orice tip de pierdere în greutate. Cu toate acestea, așa cum sunt adesea întrebat despre cele mai bune modalități de a pierde în mod special 10 de lire sterline, am decis să fac acest lucru un post specific în acest sens.

1. Cum să pierdeți 10 de lire în 3, 4 sau 5 zile

1.1 Prezentare generală

Pierderea de 10 kilograme în 3, 4 sau 5 zile nu este ușoară, dar este posibil. Cu toate acestea, nu recomand să încercați acest lucru din două motive:

 1. Va necesita să utilizați măsuri drastice, deoarece acesta este singurul mod de a genera tipul de deficit de calorii necesar pentru a pierde acest tip de greutate.
 2. O mare parte din greutatea pe care o veți pierde va fi greutatea apei. Acest lucru înseamnă că nu te îmbolnăvește chiar dacă scara arată că ești mai ușoară. Cu toate acestea, vă poate face mai puțin umflat.
 3. Acest tip de pierdere drastică în greutate este greu de întreținut. S-ar putea să știți că ați recâștigat greutatea înapoi într-un timp scurt.

1.2. Sfaturi de dieta și planul de a pierde 10 LBS în 3 zile

Există două moduri în care este posibil să pierdeți această greutate atât de scurtă:

 1. Du-te pe o dieta de detoxifiere - Acesta este un plan de dieta care este, de obicei, alcătuit în principal din lichide (adesea sucuri de fructe) și alimente puțin solide. Dieta va dura, de regulă, timp de 7 zile (cel mult 10), dar în decurs de 3 zile, este posibil să constatați că greutatea dumneavoastră a scăzut semnificativ. Dietele dietetice nu sunt ușor de ținut. Aportul de calorii este foarte scăzut, iar lipsa alimentelor solide poate fi destul de greu, mental. Pierdeti din greutate din cauza consumului redus de calorii si nu din cauza unei schimbari reale a stilului tau de viata. Cu toate acestea, o mulțime de oameni jură prin diete de detoxifiere și acestea pot fi utile ca o modalitate de a începe procesul de scădere în greutate. Cel mai popular plan de detoxifiere este Master Cleanse, despre care unii spun că a fost folosit de peste un milion de oameni.
 2. Excursie de drumeție sau efort de fitness concentrat - O altă modalitate prin care este posibil să pierdeți 10 kilograme în 3-5 zile este să mergeți într-o excursie cu drumeții în care faceți o mulțime de mers pe jos pe tot parcursul zilei, mâncați foarte puțin, beți mult și încercați să ardă cât mai mult posibil. Un efort de concentrare concentrat, cu un aport caloric scăzut, poate fi suficient pentru a scădea 10 kilograme atât de repede, totuși aceasta va fi greutatea apei, în cea mai mare parte.

1.3. Recomandarea mea

Nu vă sfătuiesc să încercați să pierdeți 10 kilograme în 3 zile. După cum puteți vedea, modurile în care se poate face acest lucru sunt foarte greu de urmărit. Cu siguranță nu există nici o garanție a succesului, iar rezultatele pe termen lung sunt foarte mult sub semnul întrebării. Acest lucru nu este suficient timp pentru a pierde această greutate mult în orice mod sănătos și durabil. E mai bine să-i dai un pic mai mult.

2. Cum să pierdeți 10 de lire într-o săptămână până la 10 zile

2.1. Prezentare generală și metode posibile

Pierderea 10 kilograme într-o săptămână sau zece zile este cu siguranță mai ușoară decât încercarea de a face acest lucru în cinci ani. Cu toate acestea, este încă o lire sau mai mult o zi de pierdere în greutate, așa că nu vă așteptați ca acest lucru să fie ușor. Acesta este încă în secțiunea "extremă". Iată două modalități prin care acest lucru poate fi realizat

 1. Urmați un plan de antrenament foarte intens, care constă în antrenamente zilnice cu o mulțime de exerciții cardio și de forță. În plus, va trebui să reduceți carbohidrații la minimum sau să utilizați o metodă elaborată de ciclism cu carb. Dacă nu lucrați în mod regulat, acest lucru nu este în discuție, deoarece intensitatea poate fi dăunătoare. Dacă te antrenezi în mod regulat, poți încerca un plan numit "Dieta cu pierdere de grăsime Xtreme", care poate crea o pierdere de grăsime foarte slabă, dar să fie gata pentru unele antrenamente cu adevărat intense.
 2. Urmați o dietă foarte scăzută de calorii - Aceasta nu trebuie să fie la fel de tare ca o dietă de detoxifiere, dar va fi totuși strictă. Un bun exemplu al unui astfel de plan este planul de dieta modificat genetic, care este un plan de 7 zile cu aport caloric foarte scăzut. Există și alte astfel de diete, cele mai multe dintre ele fiind înnebunite cu puțin sens în spatele lor. O mare parte din pierderea în greutate pe care aceste planuri le poate furniza este greutatea apei și greu de întreținut.

2.2. Ia-o pe asta

Puteți pierde 10 kilograme în 7-10 zile, dar nu va fi ușor, va necesita în continuare măsuri extreme și este posibil să nu fie atât de ușor de întreținut. Dacă încercați să atingeți acest obiectiv, asigurați-vă că aveți un plan de întreținere în vigoare pentru ca viitorul să vă poată păstra noua greutate.

3. Cum să pierdeți 10 de lire în 2 săptămâni

Două săptămâni este timpul minim pentru a pierde 10 kilograme pe care le consider rezonabil. Vă dați șansa să faceți acest lucru într-un mod care nu este extrem sau drastic. Totuși, va trebui să vă dedicați în întregime aceste două săptămâni pentru acest scop.

3.1. Plan de antrenament pentru două săptămâni

Va trebui să te antrenezi în fiecare zi ca să reușești. Anotimpurile dvs. de antrenament vor fi împărțite în două tipuri:

 1. Puterea și zilele cardio - În aceste zile veți efectua un antrenament intenționat, cu tărie corporală, urmat de o sesiune cardio de intensitate scăzută. Trebuie să faceți antrenamentele de antrenament de rezistență metabolică urmate de finisorii de antrenament pentru a crea cele mai mari pierderi de grăsimi și creșterea metabolismului. Cardio-ul cu intensitate scăzută se poate mers pe jos timp de 30 de minute, deși 60 ar fi mai bine.
 2. Zile intense de cardio - În aceste zile veți efectua antrenamente de antrenament de mare intensitate. Acestea se pot face prin alergare, ciclism, canotaj sau orice alt antrenament cardio, în care puteți construi intensitatea necesară.

Aportul dvs. de calorii va trebui să fie controlat, dar nu trebuie să fie foarte scăzut. Tăiați aproximativ 10% din cantitatea normală de alimente și ar trebui să fiți bine. În plus, continuați să citiți sfaturile generale de nutriție prezentate mai jos.

3.2. Ar trebui să o faceți

Este posibil să pierdeți 10 kilograme în 2 săptămâni, dar trebuie să le oferiți tot ce ai. Antrenamentele pot fi consumatoare de timp, deci asigurați-vă că următoarele două săptămâni sunt libere de orice obligații mari cum ar fi examene sau evenimente de familie. Dacă acesta este cazul, atunci puteți încerca cu siguranță.

4. Cum să pierdeți 10 de lire într-o lună

Este întotdeauna mai bine să vă acordați mai mult timp pentru a pierde în greutate, deoarece acest lucru vă permite să faceți acest lucru treptat într-un mod mai ușor de întreținut. Este mult mai bine să creați obiceiuri noi pe care să le puteți păstra pentru o lungă perioadă de timp, apoi să urmați un regim alimentar și un plan de fitness mai scurt și drastic, după care poate fi dificil să vă mențineți pierderea în greutate.

Pierderea de 10 lire sterline într-o lună nu necesită un plan de dietă specială și nici nu te obligă să-ți dedici o mare parte din timpul tău liber. Puteți face unele schimbări simple în stilul tău de viață și ar trebui să reușești să faci acest lucru. Să trecem peste planul de fitness pe care ar trebui să-l urmați pentru a scădea cu 10 lbs într-o lună:

4.1. Plan de 30 de zile de fitness

În aceste 30 de zile, veți merge pe un plan de 5 antrenamente pe săptămână. Acest plan va include două antrenamente cardio și trei rezistențe în fiecare săptămână. Vă recomandăm următorul program de antrenament:

 • Luni: Exercițiu fizic complet + intensitate cardio (mers pe jos sau ciclism la un ritm mediu).
 • Marți: sesiune cardio HIIT (alergare, canotaj, ciclism sau orice alt cardio).
 • Miercuri: antrenament complet de corp + intensitate cardio.
 • Joi: HIIT cardio session (alergarea este preferata mea, dar poti alege ceea ce iti place).
 • Vineri: antrenament total de forță corporală + cardio intensitate scăzută.
 • Sâmbătă: Cardio de odihnă sau de joasă intensitate.
 • Duminica: cardio de odihnă sau de joasă intensitate (cum vă simțiți).

În plus, ar trebui să încerci să fii cât mai activ posibil. Faceți treburile manuale în jurul casei, umblați ori de câte ori puteți, jucați cu copiii dvs. etc. Toate aceste lucruri ard mai multe calorii, care toate contribuie la consumul total. Totul va ajuta.

Urmați stilul de viață și sfaturile de dietă pe care le detaliem mai jos pentru a vă completa rutina.

5. Sfaturi pentru a urma dieta

Iată câteva sfaturi despre dietă pe care trebuie să le urmați pentru a vă ajuta să pierdeți 10 kilograme în 2 săptămâni până la o lună. Acestea sunt sfaturi generale. Dacă utilizați un anumit plan de pierdere în greutate, urmați instrucțiunile din acesta.

 1. Păstrați-vă hidratat dacă beți suficientă apă în timpul zilei. Ar trebui să fie cel puțin 8 pahare, mai mult în zilele în care faceți antrenamente intense.
 2. Spice-ti alimentele cu usturoi si scortisoara, deoarece cresc putin arderea grasimilor.
 3. Pregătiți-vă propria dvs. mâncare.
 4. Citiți etichetele produselor alimentare pentru a evita cumpărarea de alimente bogate în calorii sau prelucrate.
 5. Evitați orice junk sau fast food.
 6. Scapa de gustări bogate în zahăr. Mănâncă fructe în schimb.
 7. Creșterea consumului de legume.
 8. Mananca surse sanatoase de grasime, cum ar fi avocado si ulei de masline.
 9. Mănâncă o masă de cheat moderat o dată pe săptămână
 10. Creșterea consumului de proteine.
 11. Evitați consumul de alcool. Alcoolul face mai greu pierderea de grăsimi.

Pentru mai multe sfaturi, verificați aceste fapte nutriționale.

6. Sfaturi pentru stilul de viață

Modul în care vă conduceți viața poate avea un efect extraordinar asupra modului în care pierdeți în greutate sau dacă faceți acest lucru. Iată 9 sfaturi pentru tine:

 1. Luați cel puțin 7 ore de somn în fiecare noapte.
 2. Evitați situațiile stresante cât de mult puteți.
 3. Asigurați-vă că râzi în fiecare zi. Pur și simplu văd un sitcom sau un spectacol amuzant pentru a vă relaxa.
 4. Luați orice scuză pentru a vă deplasa și a fi activ.
 5. Nu stați prea mult fără să vă ridicați și să vă mișcați.
 6. Nu mâncați când sunteți stresat.
 7. Începeți fiecare zi cu un antrenament scurt. În acest fel, veți ști că ați făcut ceva.
 8. Au un jurnal de mâncare și scrie tot ce mănânci.
 9. Citiți poveștile de succes ale altor persoane care au pierdut greutatea pentru a vă menține motivația ridicată.

7. sfaturi de fitness

Iată câteva sfaturi generale de fitness care vă pot ajuta să pierdeți 10 de lire sterline rapid. Aceste sfaturi sunt utile pentru antrenamentele pe care le faceți și indiferent cât de repede încercați să pierdeți greutatea:

 1. Programe de circuit pentru a crește intensitatea antrenamentelor.
 2. Tren cu un music player pentru a reduce șansele de a vorbi prea mult în sala de gimnastică.
 3. Faceți antrenamentele înainte de cardio.
 4. Formați-vă mușchii mai mari în fața celor mai mici.
 5. Folosiți greutăți libere mai mult decât mașinile. Ele sunt mai eficiente.
 6. Ridicați greutăți mari.
 7. Aveți un plan de antrenament. Aflați ce veți face în sala de sport înainte de fiecare antrenament.
 8. Antrenați-vă spatele și pieptul în mod egal pentru a vă menține echilibrat.

În plus, asigurați-vă că pentru a evita aceste mituri de exercițiu și a verifica aceste fapte de exercitare pentru mai multe sfaturi.

8. Concluzii privind acest ghid

Acest articol vă oferă multe informații despre cum să pierdeți 10 kilograme în 2 săptămâni sau chiar mai puțin. Acum trebuie să decideți ce curs de acțiune doriți să faceți. Vă recomandăm să luați cel puțin două săptămâni pentru a face acest lucru, o lună este chiar mai bună. Este pur și simplu mai sensibil să o faceți în acest fel, nu necesită măsuri stricte și va fi mai ușor să vă mențineți pierderea în greutate după aceea.

Vă invit să luați acest raport gratuit privind pierderile de grăsimi ca un cadou de la mine. Oferă chiar și mai multe sfaturi pentru a vă ajuta să pierdeți grăsime și să obțineți abs abs. De asemenea, trebuie să vă alăturați paginii mele de Facebook, în care împărtășesc mai multe sfaturi de fitness și nutriție aproape gratuit în fiecare zi. Mult noroc cu pierderea în greutate.

Mi-ar plăcea să vă citesc sfaturile, feedback-ul sau întrebările despre acest ghid, așa că lasă-mi un comentariu mai jos cu gândurile tale.

4.4
Evaluare totală: 21
5
14
4
3
3
2
2
3
1
0