Limita de zahăr pe termen lung a Diabetului a scăzut la 100 în 2003? Dacă da, de ce?

Asociația Americană de Diabet a făcut-o complet greșită. dacă urmați recomandările, un prediabetic ar fi considerat un diabet zaharat complet și un diabetic ar fi unul cu un stadiu avansat al bolii, cu multiple complicații de sănătate.

Nu vreau să mă descurc la partea urâtă a banilor mari de medicamente pe această temă, dar doresc să împărtășesc câteva fapte care ar face pe oameni să se oprească și să ia în considerare.

Pentru a cita din anh-usa.org, "Screening-ul principal pentru diabet zaharat este nivelele de glucoză din sânge, adică nivelurile de glucoză la trezire, înainte de micul dejun. Un metabolism optim în funcționare va avea nivele de glucoză la nivele de cel mult 85 mg / dl, deși referințele standard de laborator numesc o citire de până la 99 "normal", care este într-adevăr prea mare. De asemenea, nivelele de zahăr din sânge după mese nu ar trebui să atingă niciodată mai mult de 35 sau 40 de puncte deasupra nivelului postului și ar trebui să revină la un nivel aproape de post în două ore de la masă.

Problema este că, deoarece zahărul din sânge începe să se înrăutățească, zahărul din sânge după masă poate să se învârtă în intervalul diabetului la marcajul de două ore. Dar, pentru că medicii măsoară în mod obișnuit doar glucoza postului, ei nu văd acest lucru și pierd oportunitatea de diagnostic precoce și o probabilitate mai mare de inversare. Sângele din sânge poate să se învârtă în acest mod de ani de zile înainte ca nivelele de născut să crească până la intervalul diabetic, iar la acel moment, persoana are de obicei complicații legate de diabet.

Consumatorii primesc informații false în două moduri critice: dezinformarea ADA neconsiderabilă și medicii convenționali spunându-i că nu sunt diabetici și nu trebuie să-și facă griji, deoarece glucoza lor este "normală" bazată doar pe testele de glucoză la naștere - ei pot fi în stadiile de început ale diabetului și pot să-l inverseze, ceea ce este scopul unei medicamente cu adevărat preventive. Dacă diabetul a fost identificat în stadiile incipiente, majoritatea complicațiilor asociate și cheltuielile enorme de a gestiona natura cronică a bolii ar fi diminuate substanțial ".

Deci vezi?

Sincer, în opinia mea, noi toți trebuie să verificăm diabetul, deoarece suntem mai predispuși la această tulburare a stilului de viață decât generațiile anterioare.

Prediabetele și diabetul sunt reversibile, iar medicii de masă cred acest lucru. Tot ce aveți nevoie este o abordare robustă, care include opțiunile de dietă și stilul de viață. Dar pentru a putea inversa aceste condiții, trebuie să prindă boala devreme. Și, din păcate, liniile directoare ADA par să nu ajute.

Pentru a ști cum puteți inversa diabetul, vă rugăm să aruncați o privire la unul dintre articolele mele preferate.

4.6
Evaluare totală: 35
5
10
4
5
3
2
2
2
1
0