Cât timp ar trebui să iau HGH?

HGH (hormonul de creștere uman) este o polipeptidă formată din 191 aminoacizi esențiali responsabili fundamental pentru dezvoltarea corectă a mușchiului, a cartilajului și a osului din organism. Acesta este creat, depozitat și apoi eliberat de glanda pituitară anterioară. De-a lungul vieții, HGH este distribuit în cantități mici în sânge zilnic. Cantitatea secretă atinge cele mai înalte niveluri în timpul pubertății, dar încetinește încet cu vârsta.

Videoclipul zilei

Susținerea unor niveluri mai ridicate de HGH în cursul vieții promovează funcția coronariană sănătoasă, rezistența prelungită, claritatea mentală și supraviețuirea mood-ului. Prin cresterea productiei de HGH, alte functii considerate a se imbunatati semnificativ la adulti in varsta includ functionarea sistemului imunitar, recuperarea prejudiciului, cresterea parului si performanta sexuala. Creșterea nivelului de hormon de creștere facilitează, de asemenea, pierderea de grăsime, acumularea de masa musculară slabă, modele de somn sănătos și reduce riscul de diabet zaharat de tip 2 la adulți.

Mai multe suplimente sunt disponibile în comerț, care pretind că măresc hormonul de creștere în organism. Dintre acestea, metoda cea mai eficientă până în prezent implică administrarea de injecții cu HGH administrate de un medic. HGH injectabil a fost inițial colectat din cadavre după moarte; injecțiile actuale de HGH sunt produse sintetic. Ele pot fi obținute numai prin prescripție medicală și sunt, în general, rezervate persoanelor care suferă de boli sau afecțiuni care împiedică dezvoltarea normală.

Suplimentele numite HGH releasers naturale sunt disponibile sub formă de pulbere sau pilule pentru populația generală și lucrează prin stimularea glandei pituitare pentru a crește producția și eliberarea hormonului de creștere. Eliberatoarele HGH s-au dovedit a crește nivelul hormonilor de creștere în mod eficient în timp și nu sunt încă cunoscute că produc efecte adverse.

Injectiile cu HGH sunt dozate în funcție de vârsta și nivelul de fitness al fiecărui pacient. În mod obișnuit, medicii vor proceda cu prudență, împărțind câte patru până la opt UI (unități internaționale) pe săptămână în două doze zilnice; această sumă este apoi mărită treptat în timp. Pacienții mai în vârstă pot începe cu cantități mai mici datorită sensibilității crescute. Vitezele de vârf HGH apar doar la două până la șase ore după injectare, astfel încât dozele trebuie administrate zilnic pentru un efect prelungit. Aceste cicluri de injecții pot dura între șase luni și un an.

Eliberatoarele HGH sunt de obicei luate timp de trei până la șase luni la un moment dat, urmate de o perioadă de odihnă de aceeași lungime. În decursul ciclului neutilizat, nivelurile hormonului de creștere vor continua să rămână semnificativ mai mari. In timp ce sportivii pot opta pentru cicluri mai lungi, persoanele interesate de HGH pentru pierderea de grasime pot merge mai putin. În acest scop, suplimentarea pentru o perioadă de patru săptămâni este suficientă.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.8
Evaluare totală: 24
5
11
4
3
3
2
2
2
1
1