Pot Vinul de Vin ajuta sa scapi de greutate?

Indiferent dacă vă bucurați de cină sau savurați o cantitate mică înainte de culcare, un pahar de vin roșu oferă o indulgență relativ scăzută în calorii. Deși majoritatea oamenilor beau vin roșu pentru gustul său complex sau abilitatea de a lua marginea de pe o zi stresantă, spiritul umplut cu antioxidanți ar putea beneficia de fapt sănătatea ta. Și dacă acel pahar zilnic de vin roșu vă suprima pofta de mâncare sau scade consumul zilnic de calorii, ar putea chiar duce la pierderea în greutate.

Videoclipul zilei

Determinarea numărului de calorii într-un pahar de vin este relativ simplă. Veți avea nevoie să știți cât de mult vin beți și conținutul de alcool al vinului, măsurat în procentaj. Odată ce aveți aceste numere, multiplicați-le împreună și apoi multiplicați cu 1,6 pentru a obține conținutul de calorii. De exemplu, dacă beți 5 oz. din vin rosu cu un conținut de alcool de 10%, ecuația va fi de 10 x 5 x 1,6. Acest 5-oz. servirea vinului are 80 de calorii. Acest număr de calorii este strict pentru alcoolul din vin; toate aromele adăugate băuturii vor oferi calorii suplimentare. În medie, majoritatea vinurilor roșii oferă între 80 și 120 de calorii pe 5 oz. servire.

Pentru a pierde cu greutate, corpul trebuie să ardă mai multe calorii decât consumă în mod regulat. Simplul act de consum de vin va determina corpul dumneavoastră să ardă calorii. Când vinul este consumat, organismul trebuie să producă enzime specifice pentru digerarea alcoolului. Deoarece organismul produce aceste enzime și digeră alcoolul, calorii sunt arse. Totuși, acest proces de ardere a caloriilor nu arde suficient calorii pentru a avea un impact semnificativ asupra pierderii în greutate.

Deși vinul de băut nu a fost direct legat de scăderea în greutate, poate duce indirect la scăderea câtorva kilograme. Consumul de vin în locul băuturilor cu calorii superioare, cum ar fi băuturile amestecate, sifon sau lapte de grajd, permite organismului dumneavoastră să ia mai puține calorii pe zi. Dacă încercați să slăbiți, bucurați-vă de un pahar de vin roșu de 100 de calorii este în general o idee mult mai bună decât să beți o mocha frappucino de ciocolată albă de 500 de calorii. Dar dacă vinul care vă bea alimentează pofta de mâncare și vă încurajează să vă distrați de gustări indulgente, cum ar fi ciocolată sau brânză, eforturile dvs. de scădere în greutate pot suferi.

Deși vinul roșu poate să nu joace un rol imens în scăderea în greutate, poate avea o varietate de alte efecte benefice asupra organismului. Unele cercetări arată că unul sau două 5-oz. Paharul de vin rosu pe zi poate ajuta la cresterea cantitatii de colesterol HDL sanatos in organism. Vinul roșu este, de asemenea, ambalat cu flavanoizi și rezervatol, ambii care acționează ca antioxidanți, împiedică formarea plăcilor de-a lungul pereților arterelor. Pentru a beneficia de avantajele sănătoase ale vinului roșu, beți doar cantitatea zilnică recomandată - pentru bărbați, care este de 2 ori. ochelari pe zi și pentru femei care este un pahar.

Citește mai mult: Ce doar un pahar de vin face pentru creierul tău

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.4
Evaluare totală: 28
5
10
4
1
3
2
2
1
1
0