Pierdere în Greutate - Pierdere în greutate cu Louisiana de Nord-Est Bariatrics în Bastrop, LA

 

Pierdere în Greutate, Fitness & Nutriție


O abordare cuprinzătoare a pierderii în greutate, alimentației și fitness

 

1136 Oliver Rd. ~ (318) 322-3250

 
 
   
  Opțiunile de tratament

Pierdere în greutate nu este vorba numai de aspectul tău. Dacă sunteți chiar a
puțin supraponderal, pierderea în greutate poate avea un impact extraordinar asupra
sănătatea voastră generală. Atunci când corpul dvs. transportă în jur excesul de greutate corporală, vă scade energia și pune o presiune suplimentară
inima ta. Fiind supraponderali chiar creste riscul de diabet de tip 2 si unele tipuri de cancer. Pierde in greutate pentru tine!


Lupta la scăderea T Fade!
Te simți obosit, fugi? Iritabil?
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre simptomele scăzute ale testosteronului și tratamentul.

De ce sa alegeti Pierdere in Greutate si Nutritie Center?

Combinația programului nostru complet de alimentație nutrițională, InBody520 și un personal complet instruit și prietenos, Pierdere în Greutate și Nutriție Center va personaliza un program de scădere în greutate proiectat special pentru tine. No alt program din această regiune oferă nivelul de personalizare și personalizare pe care le oferim. Fă
primul pas spre scăderea în greutate, sporirea încrederii în sine și, cel mai important, creșterea sănătății. Sunați-ne pentru o întâlnire astăzi la (318) 322-3250.

 
  Faceți cunoștință cu pacienții noștri  
 
 
  Despre Dr. Stage    
 
   
  Contacteaza-ne      
 
     
  Întrebări frecvente        
 
       
  Acasă          
 
         
 

Acceptând acum Cigna, Aetna, United Healthcare și Medicare!

Pierdere în Greutate și Nutriție Centrul de program de nutriție ia presupune munca de pierderea in greutate. Intrările noastre, deserturile, gustările și alte produse alimentare sunt delicioase și satisfăcătoare. Pierderea in greutate nu a gustat niciodata atat de bine.

Aflați mai multe

InBody520 este un analizor de compoziție a corpului și numai Centrul de Pierdere în Greutate și Nutriție are! Informațiile pe care le furnizează permite pierderii de greutate și centru de nutriție pentru a proiecta un personalizat program de pierdere în greutate pentru tine ca niciun alt.

Aflați mai multe

Îmbunătățiți scăderea în greutate cu injecțiile Lipo-Lyte de la Centrul de Pierdere în Greutate și Nutriție. Este conceput pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți pierderea lunară în greutate. Este posibil să pierdeți în siguranță până la 3 kilograme în trei zile cu Lipo-Lyte!

Aflați mai multe