Înainte și după - ATLANTA COLONIC & MASSAGE SPA

Inainte de:

Majoritatea oamenilor sunt puțin îngrijorați înaintea primei colonii, ceea ce este perfect normal. Pentru a crește beneficiile primei sesiuni, vă recomandăm să faceți câteva lucruri simple:

 • Cu douăzeci și patru de ore înainte de sesiunea dvs. și / sau în timpul sesiunilor de colonie consecutive, încercați să evitați producerea de gaze, procesate, rafinate și fast food.
 • Mancati usor cu 2 ore inainte de sesiune (legume aburite, supe si fructe)
 • Beți multă apă pentru a vă menține hidratul
 • Abțineți de la consumarea următoarelor: vin, bere, alcool tare, înghețată, alimente prajite și bogate în grăsimi, alimente sarate sau afumate, băuturi carbogazoase, boabe foarte rafinate și produse din făină, zahăr alb (oprește procesul de dezintoxicare) dificil pentru a digera, gumă de mestecat (stomacul continuă să elibereze enzime pentru digestia alimentelor, astfel încât guma poate crea gaz)

Pe parcursul:

Cea mai grea parte este peste, esti aici! În timp ce pe tabelul LIBBE vă recomandăm să faceți următoarele:

 • Relaxați-vă și lăsați apa să curgă ușor și să iasă din colon. Acest lucru ajută la hidratarea corpului dumneavoastră și construiește peristalism mai puternic, mișcarea deșeurilor prin corp.
 • Respirați încet și adânc umpleți abdomenul inferior cu aer. Relaxați-vă și concentrați-vă asupra respirației.
 • Sunteți în controlul sesiunii dvs. în orice moment. Dacă trebuie să întrerupeți sesiunea, pur și simplu opriți debitul de apă.
 • S-ar putea să vă simțiți unele disconforturi în timpul sesiunii, cum ar fi crampe, greață ușoară sau răceală. Acestea sunt complet normale și sunt mai răspândite la cei care sunt foarte toxici. Reglarea fluxului de apă și terapiile cu aromă sunt folosite pentru atenuarea acestor simptome. Nu uita să te relaxezi.
 • Păstrăm câteva dintre emoțiile noastre în curajul nostru și le puteți trăi în timpul procesului de curățare. Relaxați-vă și eliberați aceste gânduri și sentimente reprimate.
 • Am descoperit că permiteți colonului să se umple încet cu apă și să rețină acea apă cât timp puteți înainte de a vă elibera permite o hidratare mai mare, înmuierea materialului rezidual pentru o mai bună eliminare. Am spus să ne relaxăm?

20 moduri dovedite de relaxare

Până la sfârșitul sesiunii de 45 de minute, majoritatea clienților noștri exprimă sentimentul că au primit o baie internă; curățat și ușor. Unii clienți descriu o creștere a energiei, claritate și un sentiment de bunăstare. Alți clienți exprimă senzație de oboseală sau greață. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul coloniei, vă provocați toxinele în organism și chiar dacă aceste simptome pot fi inconfortabile, înseamnă că curățarea a mers bine. Cu cât curăți mai mult toxinele din organism, cu atât mai puțin aceste simptome devin. Acesta este motivul pentru care ACM sugerează foarte mult când începeți programul de curățare că faceți două colonii în 48 de ore sau ceea ce facem referire ca înapoi în spate.

Ce să mănânce:

Unii folosesc seria colonică pentru a lansa o colonie rapidă și cea mai utilizată pentru a începe programul acleansing, unul continuu, adesea combinat cu un program de "schimbare a stilului de viață". ACM crede în alimentație bună, deoarece în "mai aproape de natură se află pe lanțul alimentar, cu atât este mai bine". Aceasta înseamnă reducerea în timp a alimentelor rafinate, cum ar fi zahărul alb, făina, laptele, substanțele chimice, aditivii și conservanții . Evitați să mănâncați carne grea timp de cel puțin trei zile. După o sesiune de colon, mai ales cele succesive, care se recomandă, preferăm să mâncați și / sau să beți următoarele:

 • Legume pasate / pure
 • Sucuri de fructe sau legume
 • Supă de stil de supă
 • Apa imbuteliata
 • Ceaiuri din plante

Importanța apei:

Cu două treimi din suprafața pământului acoperită de apă și corpul uman constând în 75% din ea, este clar că apa este unul dintre elementele primare responsabile pentru viața de pe pământ. Hidratarea este un factor enorm în sănătatea intestinală și imună. Îi încurajăm pe clienți să bea multă apă în fiecare zi. Cantitatea este diferită pentru fiecare persoană. Regula principală este să vă împărțiți greutatea corporală cu 2 și să beți câte un milion de apă pe zi. Multe băuturi cu dietă conțin toxine dăunătoare și în schimb le sugerăm ceaiuri din plante și sucuri brute. Apa ne păstrează, funcționează ca un lubrifiant, formează baza pentru salivă, reglează temperatura corpului, formează fluidele care înconjoară articulațiile noastre, ajută la atenuarea constipației și reglează metabolismul nostru. Apa circulă prin pământ la fel ca și prin corpul uman, transportând, dizolvând și umplând substanțe nutritive și materie organică, în timp ce îndepărtează materialul rezidual.

Probiotice și floră

Pe măsură ce curățați, atât bacteriile bune cât și cele rele sunt eliminate. Este important să înlocuiți flora intestinală cu probiotice. Ei sunt locuitorii naturali buni naturali ai tractului GI care vă vor ajuta să vă mențineți peretele intestinal și sistemul imunitar. Mulți oameni nu dau seama că antibioticele elimină flora bună și rău, iar mulți dintre noi au o istorie de utilizare a antibioticelor. Vă oferim partea de sus a liniei probiotice pentru cumpărare la Centrul Colonial și de Masaj din Atlanta sau puteți alege una dintre opțiunile dvs., dar vă încurajăm cu fermitate să faceți acest lucru în fiecare zi, mai ales când participați la colonii.

electroliţi

Se crede că curățarea colonului spală electroliții din sistemul dumneavoastră și ar trebui să vă asigurați că aceste minerale și oligoelemente sunt înlocuite. ACM furnizează electroliți pentru a vă face după o sesiune de colon și / sau infraroșu. Am descoperit că Emergen-C și Electro-Mix funcționează cel mai bine pentru a echilibra elementele importante care ne ajută să funcționăm.

Când voi elimina în continuare?

Unii elimină mai târziu, dar majoritatea nu se elimină din nou până în ziua următoare sau câteva zile mai târziu. Majoritatea dintre noi nu au suficientă peristaltism, nici extinderea și contracția naturală a mușchilor intestinului. Colon hidroterapia ajută la stimularea și antrenarea acțiunii peristaltice, astfel încât să eliminați după fiecare masă.Sistemul digestiv funcționează cu gravitatea. O masă împinge următoarea în jur și în cele din urmă eliminați din nou. Peristaltismul redus susține colonul și îl face să devină mai degrabă un rezervor de stocare decât un sistem muscular pulsatoriu care funcționează eficient.

Câte colonii ar trebui să primesc?

Majoritatea oamenilor încep cu o serie de 6-12 coloniști luați săptămânal, în funcție de starea lor. Unii trebuie să facă 2-3 coloniști pe săptămână pentru a-și clarifica sistemul sau pentru a rupe o condiție legată. Majoritatea primelor cronometre participă la un program de 12 săptămâni format din 12 coloniști. Pentru a susține o colonă sănătoasă, sugerăm un program de întreținere, în general una sau două colonii pe lună, împreună cu obiceiuri alimentare sănătoase. Toate corpurile și sistemele noastre corporale sunt diferite și ACM vă poate ajuta să planificați un program care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

Felicitări pentru prima sesiune a colonului!
Vă mulțumim pentru că ne-ați intrigat cu sănătatea și bunăstarea.

Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail la atlantacolonic@bellsouth.net

Înapoi la prima dvs. vizită

4.8
Evaluare totală: 39
5
13
4
5
3
3
2
3
1
1